Ons

Café

Disclaimer:

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Café Toeters & Bellen.

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Café Toeters & Bellen. is niet aansprakelijk voor eventuele type- of spelfouten.

Bepaalde verwijzingen op deze site voeren naar informatiebronnen die door derden worden opgesteld en bijgehouden. Café Toeters & Bellen. draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die informatiebronnen.

Auteursrecht:

Het auteursrecht op het design van website berust bij PB Design / Pieter Booij © 2016.
Op afgebeelde foto's foto berust de auteursrecht bij  PB Design / Pieter Booij © 2016.
Voor gebruik van foto's en teksten neem dan contact op  PB Design / Pieter Booij © 2016.

Onze

Menukaart

  1. Eten
  2. Drinken

Aankomende

Evenementen

Geen aankomende evenementen

Vanwege het corona virus staan er voorlopig geen evenementen op de agenda. Als de regelingen vanuit de overheid weer worden versoepeld dan gaan wij weer evenementen organiseren. Hou onze website in de gaten.


Lees meer...
donderdag 04-06-2020 00:00